AUTO PROTECT AS

FLEXISHIELD OFFICIELL DISTRIBUTØR I NORGE

Hei, vi er den offisielle distributøren av FlexiShield protection film i Norge!

Med stadige fremskritt innen teknologi har de tilgjengelige alternativene for bilbeskyttelse økt enormt. Store overganger i bilindustrien har fått nye formler og nye standarder for malingsbeskyttelse. Lenge borte er de dagene hvor en flytende malingsbeskyttelse var det beste alternativet på markedet.

Vi presser og utvikler stadig våre produkter for å forsyne markedet med bare det beste. Etter mange års research og testing presenterer vi gjerne vår nye malingsbeskyttelsesfilm FlexiShield. Den tøffeste malingsbeskyttelsen på markedet. I motsetning til konkurrerende produkter er dette ikke en spray eller flytende applikasjonsbelegg. FlexiShield Paint Protection Film er laget av termoplastisk polyuretan, og skaper en fysisk barriere mellom skader og malingsarbeidet ditt. Hvil det enkelt å vite når kjøretøyet ditt er beskyttet mot rusk, riper, steinsprut og tøff UV. Alt støttet av en omfattende ti års produsentgaranti.

HVA VI VIRKELIG GJØR?

Auto Protect AS tilbyr fremragende FlexiShield-filmvalg for å beskytte kundens kjøretøy og flere forhåndsskårne sett for å dekke de mest skadede områdene. Praktisk talt usynlig for det blotte øye, vil FlexiShield forsegle og beskytte de ytre overflatene til alle typer kjøretøy mot riper og skader forårsaket av veifar som grus, steiner eller flyvende rusk.

Våre mål

Å bygge riktig omdømme og vinne lojaliteten til kundene dine avhenger ikke bare av en god opplevelse i butikken. Kontinuerlige tjenester for kundetilfredshet og overvåkingsstrategier er en absolutt nødvendighet for å sikre en solid og bærekraftig virksomhet som vil vokse på stadige anbefalinger.

HISTORIE OM BEGINNING

Som en av de ledende produsentene av polyester- og polyuretanbelegg, forsyner Reflek Technologies Corporation verden med banebrytende malingsbeskyttelse, nano-keramikk, metalliserte, fargede og sikkerhetsfilmer. FlexiShield ble etablert som et merke i 2015, og har blitt en ledende produktserie for topp kvalitet belagte polyuretanfilmer i bilindustrien og medisinsk industri.

FLEXISHIELD TEAM NORGE

FlexiShield-teamet er våre sertifiserte forretningspartnere hvor du vil få profesjonell hjelp og service innen omfanget av beskyttelse og sikkerhet for bilen din. Finn FlexiShield-verkstedet nærmest deg for profesjonell hjelp.

FlexiShield officiell distributør i Norge

Tech Leader mob. - 465 55 557

Asker Autospa

Tech Leader mob. - 416 08 947, Øgårdsveien 35 Vollen

Foliering Senter AS

Tech Leader mob. - 484 22 728, Rolvsøyveien 404 Frederikstad